Posted by : Salam Yahya 23 June 2014

Last week sempat lunch dengan wife di The Manhattan Fist Market, Sogo KL. Pegi Sogo sure la shopping raya sikit, tapi lebih kepada beli baju anak-anak, mak bapaknye sempat rembat selai dua je. Actually late lunch jugaklah, Manhattan ada buat promo untuk parent's day set lunch. Rasanya nie kali ke 2 makan kat Manhattan Fist Market nie, 1st kat outlet Alamanda someone treat sebab voucher dah nak expired.

Kitorg order set Grilled Gala Platter with Seafood Chowder Soup and 2 soft drink. Bila dah sampai kat meja rasa set nie macam banyak pulak, kitorg mampu makan half jer, half lagi tapaw bawak balik.






Wife sedang menikmati Seafood Chowder Soup, not bad rasa dia.
Grilled Gala Platter 

Not bad la rasa dia, tapi kalau yang tak suka seafood tu mungkin tak kena dengan selera korang. But we love seafood so much. He3

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Tourist

Google+ Followers

Followers

Tabung Khairat

.

Shout Here

Rajin Komplen

Powered by Blogger.

- Copyright © 2013 AL - alamS Legacy -Metrominimalist - Designed for alamS Legacy -