Posted by : Salam Yahya 02 November 2012

Salam Jumaat u alls.....
Petang2 nie entry agak santai tapi benar-benar menguji anak mata anda.....Naik berpinau mata aku nie bila tengok image gif yang bergerak seperti kat bawah nie. Mampukah korang bertahan selama beberapa minit dengan fokus kepada image2 nie. Jangan marah yer kalau mata korang juling itik selepas nie.

Amaran ...Dont' try this sambil makan sebab boleh menyebabkan anda muntah darah. ha3














entry asal encikcopypaste

{ 18 comments... read them below or Comment }

  1. ok...dah start migrain lepas tgk bende ni...

    ReplyDelete
  2. ha3....kompem aku mengigau malam nie....

    ReplyDelete
  3. pening-pening..pusing-pusing..hahaha

    ReplyDelete
  4. argghh!
    xmaw tgok..penat dah mate niii wuuuuuuuu

    ReplyDelete
  5. hahahaa....mesti korang nampak banyak bintang pusing2 atas kpala...

    ReplyDelete
  6. naik juling dah mata ni ha. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. senak pulak otak kite neh .. huk .:P

    ReplyDelete
  8. fenin fenin lalat nengoknya. huhu

    ReplyDelete
  9. illusion eye...nice share....!!!

    Follow me at Sosial Media

    ReplyDelete
  10. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete

Tourist

Google+ Followers

Followers

Tabung Khairat

.

Shout Here

Rajin Komplen

Powered by Blogger.

- Copyright © 2013 AL - alamS Legacy -Metrominimalist - Designed for alamS Legacy -