Posted by : Salam Yahya 31 March 2014

Assalamualaikum

Last week dapat cek dari Takaful Malaysia, pelik jugak tiba-tiba ada orang nak bagi cek. Takde plak masuk contest mana-mana dari takaful nie. Bila tengok balik baru ingat bulan January lepas ada renew insuran dengan Takaful Malaysia di Bank Islam cawangan Nilai. Tahun sebelumnya pun dapat rasanya, kalau kita tak buat claim apa-apa dalam tahun semasa tu, syarikat takaful akan bagi rebat 15% dari jumlah insuran tu. Alhamdulillah last year 2013 my car tak mengalami apa-apa accident, so ada rezeki walaupun cuma 100 ringgit, sapa nak bagikan.

Rasanya semua takaful ada buat macam nie kot, bagi rebat 15% if no claim, or takaful Malaysia jer yang baik hati.

{ 1 comments... read them below or add one }

  1. Alhamdulliah..sekurangnya ada gak faedah kat situ..hihi

    ReplyDelete

Tourist

Google+ Followers

Followers

Tabung Khairat

.

Shout Here

Rajin Komplen

Powered by Blogger.

- Copyright © 2013 AL - alamS Legacy -Metrominimalist - Designed for alamS Legacy -