Posted by : Salam Yahya 30 April 2014


Salam.......

Last Saturday kitorg ada organize 1 movie event for my department. Almost sebulan gak la dok promote kat ofismate untuk anjurkan movie event ni dimana staf boleh bawak pasangan dan especially anak-anak sebab diorg yang lebih excited nak tengok. Alhamdulillah hampir full house, kalau penuh nanti ada yang kena duk kat tangga plak kan.

So urusetia dah book 1 hall di GSC Alamanda pada 26 April lalu untuk citer RIO 2. So memang sesuai la untuk kanak-kanak join sama tengok, bukan senang nak bawak diorg tengok wayang nie. So boleh bayangkan kecoh 1 panggung bila dipenuhi oleh budak-budak.
Pada hari event alhamdulillah semua berjalan lancar. Walaupun riuh tapi memang enjoy, dapat bawak anak2 merasa tengok movie screen besar. Excited betul diorg. Insya Allah next time bleh buat lagi.

{ 4 comments... read them below or Comment }

  1. wah seronok tengok reramai macam ni...happy belated 30th birthday calon besan...he he he...sorry lambat wish...

    ReplyDelete
  2. best tengok movie dengan kawan2 1 department

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...AL,

    bestnyer tgk movie .. kan.. reramai macam nie..

    mselim3

    ReplyDelete

Tourist

Google+ Followers

Followers

Tabung Khairat

.

Shout Here

Rajin Komplen

Powered by Blogger.

- Copyright © 2013 AL - alamS Legacy -Metrominimalist - Designed for alamS Legacy -