Posted by : Salam Yahya 25 April 2014

Assalamualaikum......



Alhamdulillah Today 25 April 2014 I'm Officially 30. Pejam celik, cepat masa berlalu dah masuk 3 series pun, lagi sepuluh tahun 4 series bakal menjelma. Macam mana la keadaan aku masa tu, so hard to imagine. 

So my wish before reach 30 years old atau impian sebelum masuk 30 tahun nie almost tercapai.
    - Berkahwin (baru 1 kuota tinggal 3)
    - Ada anak 2 orang
    - Bercuti ke luar negara (Korea dan Vietnam)
    - Dah beli rumah sendiri (semi-D 2 tingkat) - Insya Allah before Ramadan akan move in.

Hopefully my dreams and wishes in the future will be achieved. Thanks to my wife who really motivate me and supportive. Wish me a good life and happy together.

ps - Ada sapa2 nak belanja saya makan sila angkat tangan.

{ 6 comments... read them below or Comment }

  1. happy birthday! moga sukses selalu. 3 series muda lagi tu.. selalunye bila dh masuk 3 series ni org kata akan lalui kemuncak kehidupan betul ke erk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks khalid........betul kot.......baru half way perjalanan before 60

      Delete
  2. selamat hari jadi bro! turn zam bulan 6 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u bro........ooo.....tak lama dah

      Delete
  3. selamat hari lahir. semoga di murahkan rezeki & di permudahkan segala urusan. amin

    ReplyDelete

Tourist

Google+ Followers

Followers

Tabung Khairat

.

Shout Here

Rajin Komplen

Powered by Blogger.

- Copyright © 2013 AL - alamS Legacy -Metrominimalist - Designed for alamS Legacy -