Posted by : Salam Yahya 26 February 2013


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli..

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana..

Dah berkurun lama tak join segmen, kena buat selalu kalau nak backlink kata blogger2 otai. Komen sini jika anda dari segmen yg sama.
Wassalam.

{ 20 comments... read them below or Comment }

  1. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. as salam..
    singgah sini dari segmen y sama! ^^
    salam perkenalan dari KK :)

    ReplyDelete
  3. salam...dari segmen yang sama,,:)'done follow
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  4. Hai , Mira dari segmen yang sama :D

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  6. deno tak sempat join segmen ni tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ hehe.. oh ya, deno da folow sini, jom ke blog deno? :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  8. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal ^_^
    datang singgah & jemput singgah
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  10. dtg dr segmen yg sama..
    http://afiahani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html
    salam kenal..

    ReplyDelete
  11. singgah sini :)

    http://irapunyela.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal, singgah dari segmen yang sama dan follow awak...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dan follow juga..dari segmen yang sama. ^____^

    http://www.ainizakaria.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  14. Hai..hani disini...Jempot ke blog saya pula...nice blog...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

    ReplyDelete
  15. Singgah BW here. sorry lambat done follow ^^ jom visit my site http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  16. Datang menerjah
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Blog Lawa :) .. Singah-2 lah ke blog alja :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html


    Jom Join GA Alja . Alja sedang mencari 90 Pemenang . Mana tahu Rezeki awak :) http://www.cahayapermata.my/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete
  19. dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete

Tourist

Google+ Followers

Followers

Tabung Khairat

.

Shout Here

Rajin Komplen

Powered by Blogger.

- Copyright © 2013 AL - alamS Legacy -Metrominimalist - Designed for alamS Legacy -