Posted by : Salam Yahya 28 November 2013

Salam......
Hari nie saya terlibat dengan raptai penuh Majlis Konvokesyen Ke-11 USIM, bertugas sebagai team teknikal bagi sistem konvokesyen. Alhamdulillah raptai pagi tadi smooth jer. So this week memang busy tu yang tak sempat sangat nak update blog.

Majlis Konvokesyen Ke-11 USIM akan berlangsung pada 30 Nov dan 1 Dis 2013, Sabtu dan Ahad, so no weekend for this week. Nasib baik la pengasuh Imani dan Inaas boleh jaga this weekend, wife pun terlibat jugak dengan konvo. Kalau tak mana nak letak budak2 nie.

Hopefully Majlis Konvokesyen Ke-11 USIM kali nie berjalan lancar dan teratur. Insya Allah.

credit gambar tu my team suffian dan izwan.

{ 2 comments... read them below or Comment }

  1. takpe.. busy dengan kerja.... all the best ya untuk konvo tu... bukan senang nak jadi teknikal..

    ReplyDelete

Tourist

Google+ Followers

Followers

Tabung Khairat

.

Shout Here

Rajin Komplen

Powered by Blogger.

- Copyright © 2013 AL - alamS Legacy -Metrominimalist - Designed for alamS Legacy -