Posted by : Salam Yahya 09 April 2013


Ada tak yang perasan blog nie dah bertukar template, sebab template yg lama agak bosan. So cuba cari kelainan dan akhirnya jumpa template yang benar2 ngam dan serasi dengan saya. 

Saya memang suka template simple macam nie, tak serabut selain mudah dan senang untuk configure. Pembaca pun tak la stressed bila baca blog kita, dah la stressed kat tempat keja baca blog pun tambah tekanan lagi memang double stress la.

Penggunaan template yang user friendly juga adalah faktor yang baik dalam mencari pembaca yang setia. So harap2 blog nie mempunyai ciri2 user friendly dan kemas supaya pembaca tidak jemu untuk kembali singgah. 

Wassalam


{ 8 comments... read them below or Comment }

  1. Template yang nampak cantik...kemas...

    ReplyDelete
  2. Assalammualikum...

    Template yang menarik kemas dan simple...

    macam mana kalau mselim3 nak tukar template...ajar mselim3 sikit....

    kalau sudi ajar mselim3 .. mzmselim3@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih saudara....

      ps - Saya dah emailkan cara untuk ubah template pada bro, sila cuba dulu ada prob reply email yer

      Delete
  3. memang lebih kemas dan menarik... cuma tang komen tu kena SET biar sumer orang boleh sebab tak sumer ade google ID - Baru boleh nak masuk URL BLOG

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro.....betui jugak tu bro nanti saya setkan semua org boleh komen. thanks atas panduan.

      Delete

Tourist

Google+ Followers

Followers

Tabung Khairat

.

Shout Here

Rajin Komplen

Powered by Blogger.

- Copyright © 2013 AL - alamS Legacy -Metrominimalist - Designed for alamS Legacy -