Posted by : Salam Yahya 11 April 2013


Entry 2 minggu lepas, agak busy so susah skit nak update blog. Curi2 masa untuk update walaupun sekadar sebuah gambar.

Main reason datang sini pun sebab nak jumpa my bro dengan famili diorang. Kitorang berkumpul di Masjid Putra lepak sekejap dan solat, then makan di Taman Warisan Pertanian Putrajaya. Actually dah lama teringin nak makan kat situ, especially roti john nyer yang dikatakan sedap. Tapi dah full makan macam2, takde hati dah nak try roti john. Lagipun customer yang beratur bukan main panjang, maybe next time cuba.

Sampai sini agak lewat, hujan lebat so walaupun petang masih ramai yang tak berganjak nak tengok belon panas nie.
Crowd yang memenuhi dataran monumen di Putrajaya nie.
Me with my family

Lepak sekejap je, tak banyak gambar yang dapat me snap. Terlalu ramai orang kalau nak pegi lebih dekat dengan belon panas tu. My daughter memang excited nak tengok, tak terlayan dibuatnye. Then we decide untuk balik awal sebab esoknya nak keja.

ps - gambar tak cantik sebab guna phone cam jer.

{ 2 comments... read them below or Comment }

  1. Kalau event cenggini.... kalau bisnes air mesti untung besar..... dan gambar tak cantik tu bukan aper ....sebab takde gambar awek

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui2....jual air kat mana pun laku.....
      awek tak bleh nak usha lebih2 nanti mem besar perasan...hu3

      Delete

Tourist

Google+ Followers

Followers

Tabung Khairat

.

Shout Here

Rajin Komplen

Powered by Blogger.

- Copyright © 2013 AL - alamS Legacy -Metrominimalist - Designed for alamS Legacy -