Posted by : Salam Yahya 11 February 2014

Gambar Alonso Mateo Budak Paling Stylo | Budak ini berusia 5 tahun sudah pandai bergaya dan ramai meminati fesyen nya. Budak ini lebih di kenali melalui akaun Instagram nya. Maklumlah bapa budak ini merupakan CEO bagi sebuah syarikat berkaitan fesyen.

Memang nampak stylo betul budak nie, bukan main lagi dia berfesyen mengalahkan model terkenal. Nampak comel dan smart, pandai bergaya pulak tu. 

Jom kita layan beberapa gambar yang diambil dari Instagram adik Alonso Mateo.









 sumber : maelbercerita.blogspot.com

{ 3 comments... read them below or Comment }

  1. alo lo lo comelnya dia, kemain lagi... agak2 Ash macam ni ok tak? he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comey sangat2......bleh jadi ikon fesyen kanak2

      Delete
  2. comeyy nye .. tgok ayah die pun dah tahu ,, mmg fmly style =)

    ReplyDelete

Tourist

Google+ Followers

Followers

Tabung Khairat

.

Shout Here

Rajin Komplen

Powered by Blogger.

- Copyright © 2013 AL - alamS Legacy -Metrominimalist - Designed for alamS Legacy -